Број 3, Београд, децембар 2023.


Miloš Zrnić
THE IMPORTANCE OF SUSTAINABLE FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT IN HOTELS
Značaj održivog upravljanja hranom i pićem u hotelima


Đorđe Stojanović, Tamara Vujić, Dalibor Nenadović, Dušan Komlenac
PRIMENA INOVATIVNIH AKTIVNOSTI U RESTORANSKOM POSLOVANJU
Application of innovative activities in the restourant bussines


Petar Minić, Andrea Žerajić
INTERKULTURNI PRISTUP U POSLOVNOJ KOMUNIKACIJI JEZIKA STRUKE
Intercultural approach in business communication in the language for special purposes


Romina Alkier, Milena Podovac, Vedran Milojica
ANALYSIS OF THE DEVELOPMENT OF THE NAUTICAL TOURISM OFFER IN THE REPUBLIC OF CROATIA
Analiza razvoja nautičkog turizma u Republici Hrvatskoj


Milan Vujić, Tamara Vujić, Marija Pršić, Đorđe Stojanović
UČEŠĆE DEČIJEG TURIZMA U RAZVOJU DIVČIBARA


Ana Lončar
ZNAČAJ PISMENE KOMUNIKACIJE U FRANCUSKOM JEZIKU HOTELIJERSKE STRUKE I NJEGOVA TRANSFORMACIJA U DOBA DIGITALNE TEHNOLOGIJE

Impresum / Impressum